Závady Opel Frontera

Závady Opel Frontera

Opel Frontera je terénním vozem, který známá německá automobilka prodávala v letech 1991 – 2004. Vůz technicky vycházel ze sourozeneckého Isuzu MU. Vůz se prodával ve třídvéřové i pětidvéřové verzi. Samozřejmostí je pohon všech kol.

Mínusy a časté závady:

  • slabé brzdy u vozů z let 1991 – 1995

Plusy:

  • oproti dnešním SUV zvládne i těžší terén
  • dostatek místa vzadu i pro zavazadla v 5dv verzi.

Opel Frontera Limited 4x4

Příslušenství Opel Frontera:

Opel Frontera jak ojetý vůz

Opel Frontera, vyráběný v letech 1991 až 2004, byl robustním SUV, které si získalo popularitu díky své terénní schopnosti a spolehlivosti. Jako ojetý vůz může Frontera nabídnout solidní výkon a schopnost překonat náročné terény za dostupnou cenu. Při hledání ojetého modelu Opel Frontera je důležité věnovat pozornost technickému stavu vozidla. Pečlivá kontrola motoru, podvozku a dalších mechanických součástí je klíčová, zejména u starších vozů s vyšším počtem najetých kilometrů.

Dále je nutné zkontrolovat stav karoserie a rám vozidla, zejména pokud byl v minulosti využíván ve ztížených terénních podmínkách. Opel Frontera, díky své terénní schopnosti a prostornému interiéru, býval populární volbou pro ty, kteří hledali spolehlivé SUV pro rodinné dobrodružství i pro práci v náročných terénech. Navzdory ukončení výroby může být ojetý Opel Frontera stále vhodnou volbou pro ty, kteří hledají robustní a terénně zdatné vozidlo za přijatelnou cenu.