Závady Seat Alhambra

Závady Seat Alhambra

Seat Alhambra je velký rodinný automobil, který španělská automobilka prodává od roku 1996. Od začátku výroby je sourozencem vozu VW Sharan, v první generaci i Fordu Galaxy. V závislosti na konkrétní verzi dokáže odvézt až sedm osob.

Mínusy a časté závady:

  • těžko sežene ojetinu s nízkým nájezdem
  • vyšší aerodynamický hluk (běžné v tomto segmentu)
  • koroze dílů zadní nápravy u poslední generace

Plusy:

  • velký a variabilní vnitřní prostor
  • dobře ho prodáte až budete chtít
  • většinou lepší cena a stav v porovnání se Sharanem

Příslušenství Seat Alhambra:

2012 SEAT Alhambra SE Ecomotive CR 2.0 Front

SEAT Alhambra jako ojetý vůz

SEAT Alhambra jako ojetý vůz nabízí prostorné a pohodlné prostředí pro celou rodinu za příznivou cenu. Jako MPV (Multi-Purpose Vehicle) se vyznačuje flexibilním interiérem s možností přizpůsobení sedadel podle potřeb cestujících či nákladu. Díky štědrému prostoru pro nohy a hlavu všech sedadel a velkému zavazadlovému prostoru je Alhambra ideální volbou pro dlouhé cesty i každodenní použití.

Ojetý SEAT Alhambra bývá vybaven širokou škálou moderních funkcí a technologií, které zvyšují pohodlí a bezpečnost cestujících. Patří sem například klimatizace, navigační systém, parkovací asistent, adaptivní tempomat a bezpečnostní asistenční systémy. Přestože se jedná o ojetý vůz, může Alhambra stále poskytovat spolehlivost a dostatečný výkon, pokud byla pravidelně servisována a udržována v dobrém stavu. S cenově dostupným segmentem a atraktivními funkcemi je SEAT Alhambra stále populární volbou pro ty, kteří hledají prostorné a pohodlné MPV.