Závady Nissan Juke

Závady Nissan Juke

Nissan Juke je menší crossover, který se prodává od roku 2010. Díky jeho charakteristickému designu si ho s jiným vozem určitě nespletete. Na mnoha trzích, včetně toho našeho se prodává dobře. Vzhledem k charakteru vozu je jasné, že jsou k dispozici i verze s pohonem všech kol. Ten je k dispozici pouze s automatickou převodovkou.

Plusy:

  • neobvyklý design
  • obvykle dobrá výbava
  • spolehlivé pohonné jednotky

Mínusy a časté závady:

  • materiály vevnitř působí levně
  • 4×4 jenom s automatem

2013 Nissan Juke Tekna 1.6

Příslušenství Nissan Juke:

Nissan Juke jako ojetý vůz

Nissan Juke je kompaktní crossover, který byl poprvé uveden na trh v roce 2010 a zaznamenal značný úspěch díky svému originálnímu designu a sportovnímu vzhledu. Juke kombinuje prvky hatchbacku s robustním vzhledem SUV, což mu dodává osobitý vzhled a přitahuje zákazníky hledající něco jiného. Jako ojetý vůz si Nissan Juke udržuje svou popularitu díky dostupnosti a relativně nízkým nákladům na údržbu.

Jedním z klíčových faktorů při koupi ojetého Nissanu Juke je jeho spolehlivost a dostupnost náhradních dílů. Juke je postaven na platformě Nissan B, která se osvědčila v rámci značky, což přináší jistotu v oblasti mechanické spolehlivosti a dlouhé životnosti. Přestože mohou být některé starší modely náchylné k opotřebení a poruchám, s pravidelným servisem a údržbou lze dosáhnout spolehlivého provozu i na delší dobu.

Interiér Nissanu Juke nabízí dostatek prostoru pro posádku a zavazadla, s možností sklápění zadních sedadel pro zvýšení nákladového prostoru. Výbava závisí na konkrétním modelu a ročníku, ale i starší verze mohou nabídnout moderní funkce jako jsou klimatizace, navigace, parkovací asistent nebo různé bezpečnostní systémy. Při nákupu ojetého Nissanu Juke je důležité provést důkladnou kontrolu stavu vozidla a zjistit jeho servisní historii, aby se minimalizovala rizika spojená s ojetým vozem.