Závady Mitsubishi Outlander

Závady Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander je oblíbené SUV, které se na evropských trzích objevuje už od roku 2003. Druhá generace se vyráběla současně se sourozeneckými modely Peugeot 4007 a Citroen C-Crosser. I na našem trhu je docela oblíbený, a tak Outlander na silnicích často potkáte. Vzhledem k charakteru vozu je jasné, že je k dispozici s pohonem všech kol.

Mínusy a časté závady:

  • méně kvalitní a zastaralý interiér
  • problémové turbodiesely

Plusy:

  • k dispozici v sedmimístném provedení
  • dobré ceny ojetin vzhledem ke konkurentům
  • v daném segmentu solidní spolehlivost

Mitsubishi Outlander II front 20100509

Příslušenství Mitsubishi Outlander:

Mitsubishi Outlander jako ojetý vůz

Mitsubishi Outlander je atraktivní volbou pro ty, kteří hledají spolehlivý a prostorný ojetý vůz s prvky vysoké flexibility a všestrannosti. Jako kompaktní SUV nabízí Outlander robustní konstrukci, která zvládá jak městské ulice, tak i venkovské cesty. Díky dostatečnému vnitřnímu prostoru a variabilnímu uspořádání sedadel je Outlander ideální volbou pro rodiny, které potřebují pohodlně přepravit nejen své členy, ale také jejich zavazadla nebo sportovní vybavení.

Outlander je k dispozici s různými motorovými variantami, včetně benzínových i dieselových agregátů, které poskytují rozmanitý výkon a úspornost paliva. Výbava a technologické prvky se mohou lišit v závislosti na modelovém roce a výbavě vozidla, ale i starší modely často nabízejí zajímavé funkce jako například navigační systémy, kamerové asistenční systémy, parkovací senzory a další. S ohledem na poměr cena/výkon a spolehlivost se Mitsubishi Outlander řadí mezi populární volby mezi ojetými vozy.